تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترور خبرنگاران، حربه اسرائیل برای طولانی‌کردن جنگ در غزه سفیر پاکستان در تهران: مصمم به ارتقای حجم مبادلات تجاری با ایران به ۱۰ میلیارد دلار هستیم پزشکیان خبر داد: جلوگیری از سوزاندن ۷۰۰ میلیون دلار ثروت ملی در سال لاریجانی: توجه به مسائل منطقه‌ای راهبرد جمهوری اسلامی در امنیت ملی است دو تیم تروریستی در شمال و جنوب سیستان و بلوچستان متلاشی شدند صدراعظم آلمان: برگزاری نشست آلاسکا «خبر خوبی» بود سخنگوی وزارت خارجه: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم تمایل ترامپ به برگزاری نشست سه‌جانبه با حضور زلنسکی و پوتین + زمان برگزاری شروط نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد تظاهرات ضدصهیونیستی در منچستر انگلیس | اسرائیل را از فیفا اخراج کنید انفجار مهیب در دمشق سوریه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعتصاب سراسری و بزرگ علیه نتانیاهو| صهیونیست‌ها فرداشب به خیابان می‌آیند (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) اظهار همدردی قالیباف با مردم پاکستان نسبت به جان باختن و آسیب دیدن شماری از مردم این کشور در سیل روسیه ۲ منطقه دیگر اوکراین را تصرف کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) عارف: نباید مردم برای یک خدمت دولتی سرگردان باشند حماس: اسرائیل با چراغ سبز آمریکا به جنایات جنگی خود در غزه ادامه می‌دهد درگیری میان کرد‌های سوری و نیرو‌های جولانی در حومه دیرالزور تشدید شد فرانسه علیه «پروژه E ۱» صهیونیست‌ها موضع گرفت توقف صدور ویزا‌های مسافرتی اهل غزه توسط آمریکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات پوتین درباره دیدار با ترامپ عراقچی: اجرای هر پروژه‌ای در قفقاز مشروط به عدم دخالت خارجی است مقام نظامی سابق در ارتش اسرائیل: در برابر هر اسرائیلی کشته‌شده در ۷ اکتبر، باید ۵۰ فلسطینی کشته شوند هلاکت تروریست‌ها درپی عملیات ارتش عراق در کرکوک + فیلم آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گفت‌وگوی تلفنی رییسی و اسد | تاکید بر گسترش همه جانبه روابط میان تهران و دمشق

  • کد خبر: ۷۳۳۳۵
  • ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۲
گفت‌وگوی تلفنی رییسی و اسد | تاکید بر گسترش همه جانبه روابط میان تهران و دمشق
در گفت و گوی تلفنی رئیس جمهور منتخب و بشار اسد بر گسترش همه جانبه روابط میان تهران و دمشق تاکید شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید ابراهیم رئیسی شامگاه دوشنبه در گفتگوی تلفنی بشار اسد رئیس جمهور سوریه، با تبریک انتخاب مجدد وی به عنوان رئیس جمهور سوریه گفت: ایران در حمایت از دولت و ملت سوریه برای تثبیت امنیت و تحقق پیشرفت همچون گذشته تردیدی به خود راه نمی دهد.

 

رئیسی با بیان اینکه موضوع فلسطین عامل وحدت مسلمانان و موجب همگرایی ملت های مستقل است، افزود: این دوراندیشی شما بود که حتی در اوج تهاجم تروریست ها به سوریه، کشور شما در حمایت از مردم فلسطین تردیدی به خود راه نداد.

 

وی تصریح کرد: دولت جدید برای مشارکت فعال، گسترده و موثر در بازسازی سوریه برنامه دارد.

 

رئیسی گفت: جا دارد از قهرمان مبارزه با تروریسم و نماد پیوند راهبردی ایران و سوریه یعنی شهید سردار سلیمانی یاد کرده و برای همه شهدای مقاومت درخواست علو درجات کنم.

 

بشار اسد رئیس جمهور سوریه نیز در این گفتگوی تلفنی با تبریک انتخاب آیت الله رئیسی از سوی مردم ایران گفت: برگزاری موفق این انتخابات را به شما و جمهوری اسلامی ایران تبریک می گویم.

 

بشار اسد اظهار امیدواری کرد که با آغاز به کار دولت جدید ایران روابط دو کشور در همه زمینه ها گسترش یابد.

 

رئیس جمهور سوریه با اشاره به روابط تاریخی و دیرینه ایران و سوریه‌، اظهار داشت: هر گاه یکی از دو ملت ایران و سوریه تحت فشار و محاصره قرار گرفتند، به حمایت از یکدیگر برخاسته اند و ملت و دولت سوریه همواره قدردان حمایت ها و پشتیبانی های ایران است.

 

بشار اسد همچنین با تاکید بر اینکه ملت های ایران و سوریه همواره در کنار یکدیگر از مساله فلسطین به عنوان عامل اتحاد همه مسلمانان و عدالتخواهان جهان و نیز حقوق ملت مظلوم یمن حمایت کرده اند، خاطرنشان کرد: ملت سوریه در موضوعات مختلف همواره حامی و پشتیبان حقوق ملت ایران بوده و خواهد بود.

 

منبع:روابط عمومی دفتر رئیس جمهور منتخب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->